• darkblurbg
    KSS Kort Support Services stelt zich voor

KSS Kort Support Services 

Kort          

Mijn naam is Marily de Kort.

Na vele jaren met plezier werkzaam te zijn geweest als manager en als trainer voor Sodexo Catering BV, ben ik in 2007 gestart met KSS Kort Support Services.

KSS Kort Support Services ontwikkelt en verzorgt trainingen voor de horeca en (bedrijfs)catering en restauratieve diensten binnen de zorg en levert ondersteunend management.

Support              

Als trainer ben ik niet alleen bezig met het overdragen van kennis maar ben ik ook supporter om de cursisten aan te moedigen, te stimuleren en meer zelfvertrouwen te geven. Ik ondersteun de cursisten in het trainingsproces.

Services   

Services is voor mij ruime kwaliteit bieden, meer doen dan de klant verwacht, aanvullende informatie van de klant implementeren in de bestaande trainingen ect.

Waar ligt de kracht van KSS Kort Support Services?

Mijn kernwoorden zijn pragmatisch, enthousiast en zonnig.

Het doel van veel trainingen is gericht op veranderingsprocessen in de werksituatie. Door mijn ervaring en enthousiasme ben ik in staat de cursisten praktisch toepasbare hulpmiddelen te bieden waarmee de cursisten direct in de werksituatie aan de slag kunnen. Hierdoor gaan de cursisten met plezier veranderingsprocessen aan. Een veranderingsproces dient immers een verbeteringsproces te zijn!

Inmiddels werk ik samen met diverse enthousiaste trainers uit het vak die mijn ideeën en enthousiaste werkwijze uitdragen.

 

Ondernemer: als ondernemer bouwen wij aan langdurige relaties met onze klanten 

Trainers: als trainers halen wij het beste uit onze cursisten

Coaches: als coaches begeleiden wij de cursisten persoonlijke doelen te behalen

Auditors: als auditors zijn wij objectief en consciëntieus

Mysteryguests: als mysteryguests passen wij ons aan als gast

Interimmanagers: als interimmanagers gaan wij voor tevreden klanten en zichtbaar effect

Adviseurs: als adviseurs geven wij eerlijk en praktisch advies

 

Meer weten?