• darkblurbg
    KSS Kort Support Services
    KSS Kort Support Services ontwikkelt en verzorgt trainingen voor de bedrijfscatering, horeca en restauratieve diensten binnen de zorg- en leisure organisaties en levert ondersteunend management

Workshop catering

Bij KSS Kort Support Services kunt u terecht voor een training of workshop voor bedrijfscatering, horeca en restauratieve diensten in de zorg en leisure sector. Zo kunt u bij ons terecht voor de erkende O.C.C.B en H.A.C.C.P. opleidingen maar ook voor een workshop.

Kennis vergroten, verdiepen of opfrissen

U kunt een workshop van KSS Kort Support Services inzetten om de kennis van uw medewerkers te vergroten, te verdiepen of op te frissen, om op de hoogte te blijven van noviteiten of in het kader van teambuilding. Zo kunt u kiezen uit de volgende workshops voor de catering:

  • Garneren
  • Communicatie
  • Blijf bij in de catering
  • Merchandising in de catering

Thema-workshops

Daarnaast zijn er ook verschillende thema-workshops zoals over biologische voeding, voedingsgewoonten zoals vegetarisch of halal voeding. Maar ook zijn er workshops voor catering waarbij u leert hoe u de gemiddelde besteding omhoog kunt krijgen of hoe u een actie of themaweek kunt organiseren.

Workshop op maat

De workshops van KSS Kort Support Services worden in company gegeven aan maximaal 12 cursisten. Naast onze standaard workshops voor de catering is het ook mogelijk om trainingen op maat te ontwikkelen. Heeft u een bepaald onderwerp waar u uw medewerkers in wilt trainen? Neem dan gerust contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Contact

Wilt u meer informatie over een workshop of training voor de catering? Neem dan contact met ons op. We vertellen u er graag meer over. KSS Kort Support Services is bereikbaar op telefoonnummer 06-15141009 of stuur een mailtje naar info@kortsupportservices.nl.