• darkblurbg
    KSS Kort Support Services
    KSS Kort Support Services ontwikkelt en verzorgt trainingen voor de bedrijfscatering, horeca en restauratieve diensten binnen de zorg- en leisure organisaties en levert ondersteunend management

Training catering

Bent u op zoek naar een training voor de catering, horeca of restauratieve diensten binnen de zorg en leisure? Dan bent u bij KSS Kort Support Services aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor verschillende branchegerichte trainingen en workshops.

Opleiding voor catering medewerker

Zo kunt u bij KSS Kort Support Services de training O.C.C-B voor catering medewerker en O.C.C-C voor catering beheerder volgen. Deze trainingen worden afgesloten met een branche erkend diploma. O.C.C-B bestaat uit verschillende modules op het gebied van:

  • Kwaliteit, hygiëne en veiligheid
  • Voedingsgebruik
  • Communicatie
  • Productie en uitgifte
  • Gastgerichte verkoop
  • Intern overleg

Deze training voor catering medewerkers duurt 3 dagdelen en wordt bij u op locatie gegeven. Het maximaal aantal cursisten is 12. Data, lestijden en locatie worden in overleg bepaald.

Opleiding voor catering beheerder

De training O.C.C-C voor catering beheerder bestaat uit 6 dagdelen. Hierbij komen onderwerpen aan de orde zoals personeelsmanagement, operationeel management en kwaliteitsmanagement. De catering beheerder heeft de leiding over de cateringlocatie en stuurt medewerkers aan. Daarnaast onderhoudt hij de contacten met de opdrachtgever en zorgt hij voor de dagelijkse gang van zaken.  

Andere trainingen voor catering en horeca zijn H.A.C.C.P. en Sociale hygiëne. Bij KSS Kort Support Services kunt u ook terecht voor workshops. Met deze workshops kunt u de kennis van de cateringmedewerkers vergroten, verdiepen of opfrissen.

Wilt u meer informatie over onderwijs voor de catering of heeft u interesse in een van onze trainingen of workshops? Neem dan contact met ons op.