• darkblurbg
    KSS Kort Support Services
    KSS Kort Support Services ontwikkelt en verzorgt trainingen voor de bedrijfscatering, horeca en restauratieve diensten binnen de zorg- en leisure organisaties en levert ondersteunend management

Wilt u een opleiding doen tot catering medewerker? Dan is de opleiding OCC-B van KSS Kort Support Services precies wat u zoekt! KSS Kort Support Services richt zich met haar opleidingen en trainingen vooral op bedrijfscatering, horeca en restauratieve diensten in de zorg en leisure.

Branche erkend diploma

De opleiding tot catering medewerker is de OCC-B opleiding. Deze opleiding duurt 3 dagdelen en bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Kwaliteit, hygiëne en veiligheid
  • Voedingsgebruik
  • Communicatie
  • Productie en uitgifte
  • Gastgerichte verkoop
  • Intern overleg

De opleiding wordt afgesloten met een theorie examen. Bij voldoende resultaat ontvangt u het branche erkende diploma tot catering medewerker.

Opleiding catering beheerder

Naast de opleiding tot catering medewerker kunt u ook bij KSS Kort Support Services terecht voor de opleiding tot catering beheerder O.C.C-C. Met deze opleiding kunt u een cateringlocatie beheren en leiding geven aan uw medewerkers.

Andere trainingen en workshops

Opleiding catering medewerker

Daarnaast kunt u bij KSS Kort Support Services terecht voor trainingen over hygiëne en H.A.C.C.P. en allergenen. Ook geven wij verschillende workshops om de kennis van medewerkers te vergroten, te verdiepen of op te frissen. Door regelmatig een cursus of workshop te volgen weet u zeker dat iedereen weer op de hoogte is van de nieuwste inzichten, technieken en toepassingen. De workshops voor catering worden gegeven over specifieke onderwerpen zoals biologische voeding, garneren of communicatie. Daarnaast is het mogelijk om trainingen en workshops op maat te maken. Neem hiervoor gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u meer informatie over onze opleidingen, trainingen en workshops? Neem dan contact met ons op. We vertellen u er graag meer over.