• darkblurbg
    KSS Kort Support Services
    KSS Kort Support Services ontwikkelt en verzorgt trainingen voor de bedrijfscatering, horeca en restauratieve diensten binnen de zorg- en leisure organisaties en levert ondersteunend management

Onderwijs catering

KSS Kort Support Service ontwikkelt en verzorgt onderwijs voor de catering, horeca en restauratieve diensten binnen de zorg en leisure.

Trainingen

Zo kunt u bij ons terecht voor de volgende trainingen:

  • H.A.C.C.P. voor de catering
  • H.A.C.C.P. voor de horeca
  • Opfriscursus H.A.C.C.P.
  • O.C.C.-B Catering medewerker
  • O.C.C.-C Catering beheerder
  • Horeca Sociale Hygiëne

Workshops

De opleidingen cateringmedewerker O.C.C-B en cateringbeheerder O.C.C-C worden afgesloten met een branche erkend diploma. Naast trainingen verzorgt KSS Kort Support Services ook workshops over specifieke onderwerpen zoals garneren, communicatie, biologische voeding of het omhoog krijgen van de gemiddelde besteding. Alle vormen van onderwijs voor de catering worden op locatie gegeven. Data en lestijden worden in overleg met de opdrachtgever bepaalt. Het is ook mogelijk om een training of workshop op maat te verzorgen.

Meer dan een trainer

Marily de Kort van KSS Kort Support Services  is meer dan alleen een trainer. Naast het overdragen van kennis houdt ze zich ook bezig met het aanmoedigen, stimuleren en ondersteunen van cursisten en geeft zij ze zelfvertrouwen.

 

Naast onderwijs voor de catering levert KSS Kort Support Services ook ondersteunend management zoals interim management, ISO-NEN 9001 audits, kwaliteitscontroles en mystery guest visits.

Contact

Heeft u interesse in een catering opleiding of workshop of een van onze andere diensten? Neem dan contact met ons op. U kunt telefonisch contact opnemen op nummer 06-15141009 of een mailtje sturen naar info@kortsupportservices.nl. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op de website.