• darkblurbg
    KSS Kort Support Services
    KSS Kort Support Services ontwikkelt en verzorgt trainingen voor de bedrijfscatering, horeca en restauratieve diensten binnen de zorg- en leisure organisaties en levert ondersteunend management

Catering opleiding

Bent u op zoek naar een catering opleiding voor uzelf of uw medewerkers? Dan bent u bij KSS Kort Support Services aan het juiste adres. Wij ontwikkelen en verzorgen verschillende trainingen en workshops voor bedrijfscatering, horeca en restauratieve diensten in de zorg en leisure.

Met erkend branche diploma

Onze catering opleiding OCC-B leidt cursisten op tot catering medewerker en wordt afgesloten met een erkend branche diploma. Deze catering opleiding duurt 3 dagdelen en kan gevolgd worden door maximaal 12 cursisten. Onderdelen die in deze opleiding aan bod komen zijn bijvoorbeeld kwaliteit en hygiƫne, voedingsgebruik, communicatie. productie en uitgifte en gastgerichte verkoop.

Een cateringlocatie beheren

Met de opleiding OCC-C wordt u opgeleid tot catering beheerder en kunt u leiding geven over een cateringlocatie en medewerkers aansturen. Deze opleiding duurt 6 dagdelen en wordt ook afgesloten met een examen en een branche erkend diploma. De onderwerpen van deze opleiding hebben betrekking op kwaliteitsmanagement, operationeel management en personeelsmanagement.

Over Kort Support Services

Alle trainingen en workshops worden gegeven door Marily de Kort en haar team van praktijktrainers van KSS Kort Support Services. Met enthousiasme en vanuit haar eigen ervaring begeleidt, motiveert en stimuleert zij cursisten. Tijdens de catering opleiding, training of workshop ontvangt de cursist praktische toepasbare hulpmiddelen waarmee zij direct aan de slag kunnen in een werksituatie.

Andere trainingen en workshops

Naast de opleiding catering medewerker kunt u bij KSS Kort Support Services ook terecht voor andere trainingen en workshops. Bijvoorbeeld de opleiding H.A.C.C.P. voor catering of horeca of workshops over specifieke onderwerpen zoals garneren of biologische voeding. Op de website vindt u een overzicht van de mogelijkheden. Daarnaast is het ook mogelijk om een training of workshop op maat te maken.